Våra tjänster

Varje projekt är unikt. Skriv därför gärna till oss via kontaktformuläret och berätta vilket erbjudande just ni är intresserade av så kommer vi tillsammans fram till en bra prisnivå.

 

Kontaktformulär här.

 

 

Boendeträdgård

 

Vill ni bättra på trivseln och samtidigt minska skadegörelse? Då kan en boendeträdgård vara en del av lösningen vid er fastighet eller i ert område. Trygghet skapas genom att de boende får då en bra chans att lära känna varandra samtidigt som uterummet aktiveras. Dessutom får de boende bättre möjlighet att leva hållbart genom att odla ekologiskt. Vi hjälper er att komma igång genom en introducerande workshop, vi kan hjälpa er planera en lämplig yta och vi kan hjälpa de boende att organisera verksamheten på ett självständigt sätt. Sen kan vi vara engagerade löpande eller vid enstaka event, allt beroende på era behov.

 

För inspirerande bilder se våra trädgårdar här.

 

 

Företagsevent

 

Planerar ni konferens, kick-off, temadag eller fest och vill hitta på något meningsfullt? Kom och hjälp oss i trädgården! Beroende på säsong syr vi tillsammans ihop en aktivitet som passar er och oss. På så vis får ni en härlig upplevelse samtidigt som ni hjälper barnens trädgård att växa. Vi har tidigare hållit lökodlarmarathon, midnattsskörd, kompostbygge och pimpa vår bod. Bygg din egen windowfarm, ett slutet ekosystem eller lär dig allt om ätbara blommor. Gör det till en helhetsupplevelse genom att låta oss rekommendera fantastisk ekologisk catering och bra möteslokaler alldeles i anslutning till vår trädgård.

 

 

Skolträdgård

 

Tillsammans med era pedagoger tar vi fram en plan för en trädgården på er skola. Sedan förverkligar vi den tillsammans med er och eleverna. Boodla bidrar med kunskap om ekosystem och odling av nyttoväxter samt hur man tillsammans kan skapa en kreativ utemiljö. Kombinerat med era pedagogers kunskaper kan vi sedan göra just er trädgård till en unik kreativ läroplattform som samtidigt ger barnen en stark förståelse för vad hållbarhet egentligen är. Vi kommer regelbundet under hela odlingssäsongen.

 

 

Förskoleträdgård

 

Boodla tar tillsammans med era pedagoger fram en plan för vad trädgården ska vara hos just er. Boodla bidrar med kunskap om ekosystem och odling av nyttoväxter samt hur man tillsammans kan skapa en kreativ utemiljö. Tillsammans involverar vi barnen på ett lekfullt sätt så att kan utveckla en förståelse för hur man kan leva hållbart. Vi kommer regelbundet under hela odlingssäsongen.