Jobb / Praktik

Boodla finns både som ideell organisation och icke vinstutdelande aktiebolag. Organisationerna har olika fokusområden men arbetar båda mot samma mål. Att livet i staden ska bli mer hållbart både ekologiskt och socialt och att hållbar mat ska vara en självklarhet i samhället både på system och individnivå.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla städer som inte parasiterar på jordskorpan utan som istället är integrerade delar av ekosystemet där såväl människor, djur och växtliv kan frodas. Framförallt gäller det frågor som gäller jordhälsa, matsystem och sociala värden.

Jobb
Just nu har vi inga jobbutlysningar men vi tar gärna emot spontanansökningar ändå. Mejla info@boodla.se, skriv ”Spontanansökan” i ämnesraden.

Praktik
Vi tar emot praktikanter så ofta vi kan. Kom gärna in med en förfrågan.

Vem är du? Du ska ha ett stort intresse för människor, odling och natur. Du studerar eller har nyligen avslutat studier inom ett yrke som är relevant för det vi söker och som du vill använda praktiktiden till att utveckla. Men det behöver inte vara ett ”händerna i jorden” arbetsliv du tänker dig utan gärna något där DU känner att det DU vill bidra till handlar om samma sak som det Boodla vill åstadkomma och där Boodlas arbetsområde är relevant för dig.

Du kommer behöva kunna arbeta både självständigt och i team. Du trivs med föränderliga arbetsuppgifter och har egen initiativförmåga. Du ser ditt arbete som en del i en större helhet och du uppskattar att vi hjälper varandra i teamet med olika uppgifter. Både praktiska och teoretiska.

Krav: Inskriven på utbildning eller nyligen utexaminerad. Eller tjänstledigt för att testa nya vägar. Du har eller kan ordna försörjning från annat håll.

Din kompetens: Just nu söker vi någon som kan bidra till att utveckla

Andelsjordbruk

Kommunikation och marknadsföring.

– Destinationsutveckling

– Skogsträdgård

Vi söker även personer utbildade inom hållbarhet och matsystem som är intresserad av affärsutveckling.

Vi tar så ofta vi kan emot dig som studerar till trädgårdsmästare och som önskar lära dig mer om hur vi arbetar.

Du kommer arbeta gemensamt med ledningen för att ta fram system och idéer som passar Boodla och den tid vi lever i.

Andra kompetenser? Har du en annan profil än de som nämns ovan men har idéer om hur du vill närma dig det vi vill åstadkomma. Vad Kul! Hör av dig så ser vi om det finns en väg.

När, var och hur länge?
Praktiken kan variera i längd och engagemang beroende på din profil men för att det ska vara meningsfullt krävs minst 50% engagemang under en sammanhållen period.

Vad får du ut av att praktisera hos oss?
Du får chansen att bidra med det som du är bra på till en organisation som drivs av stor passion och kunskap kring att skapa hållbart stadsliv. Du kommer vara med i utvecklingen tillsammans med vårt lilla ledningsteam och få stöd och råd av oss. Det är viktigt för oss att din praktikplats leder dig framåt mot dina mål så vi kommer göra allt vi kan för att bidra till det. Du kommer arbeta med människor som både är visionärer och doers.

Ansökan
Skicka CV och personligt brev till info@boodla.se. Ange ”Praktik” i ämnesraden. Ansökningar behandlas löpande. Vi ser fram emot din ansökan!